Tuinaanleg

Een tuin aanleggen vertrouwt u best toe aan een vakman. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een informatief gesprek waarin u ons kan vertellen hoe u uw tuin zou willen inrichten. Wij toetsen uw ideeën en wensen onmiddellijk aan onze vakkennis en denken met u mee.

Met al deze informatie gaan wij aan de slag en tekent onze tuinarchitect een volledig uitgewerkt tuinplan. Wanneer dit plan klaar is, bezorgen wij u dit ter goedkeuring. Zodra dit ontwerp helemaal aan uw verwachtingen beantwoordt en onze offerte uw akkoord heeft, gaan we daadwerkelijk van start.

Creemers Tuinaanleg legt uw tuin aan van A tot Z. Als er grond- of graafwerken uitgevoerd dienen te worden, beginnen we daarmee. Heeft u ervoor gekozen om uw planten of gazon water te geven via een beregeningsinstallatie, dan treffen we de nodige voorbereidingen en leggen de ondergrondse leidingen aan. Ook de kabels voor tuinverlichting en eventuele waterpartijen worden op voorhand voorzien. Daarna is het terras aan de beurt en leggen we, indien gewenst, ook de oprit aan. Na het plaatsen van tuinschuttingen en schanskorven komen we ten slotte toe aan het gazon en de beplanting.

Welke stijl van tuin u ook kiest, of u nu gewoon gras of kunstgras wil, u kan voor elke tuin bij ons terecht.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek wat Creemers Tuinaanleg voor u kan betekenen.

"Nou, we kennen Jeroen al sinds ie zijn eigen bedrijf begonnen is. We zijn heel tevreden over hem, hij is hier zo een beetje kind aan huis bij ons. Hij onderhoudt al jaar en dag onze tuin en ook die van het bedrijvencentrum in Valkenswaard (NL). Hij heeft ook onze oprit en een deel van onze voortuin opnieuw aangelegd. Ja, Jeroen is een harde werker en een fijne man om in de buurt te hebben.”

Willeke Van Dijk, Hamont-Achel

“Ik sta zelf in voor advies, ontwerp
én uitvoering.“

Jeroen Creemers | zaakvoerder

Afspraak maken