Wat we doen

Tuinaanleg, terras en klinkerwerken

Genieten van
uw droomtuin

Wat voor stijl u ook in gedachten heeft voor uw woning of bedrijf, in nauwe samenwerking met een tuinarchitect leggen wij uw droomtuin aan van A tot Z. We luisteren oprecht naar uw wensen en tekenen deze volledig uit in een creatief plan op maat. Keurt u het ontwerp goed, dan gaan we daadwerkelijk van start.

Van beplanting tot
beregeningsintallatie

Zijn er grond- of graafwerken nodig, dan beginnen we daarmee. Kiest u ervoor uw planten of gazon water te geven via een beregeningsinstallatie, dan leggen we ondergrondse leidingen aan, maar ook kunstgras behoort tot de mogelijkheden. Uw gazon of beplanting zal vervolgens uitstekend tot zijn recht komen naast de bijpassende nieuwe oprit of parkeerplaats(en) die we voor u aanleggen.

 • Terras En Tuinaanleg
 • Klinkerwerken Tuin
 • Creemers Buitenprojecten Realisaties 5
 • Kwalitatieve Klinkerwerken Creemers
 • Buitenprojecten Creemers
 • Creemers Voor Al Je Tuinprojecten
  Onderhoud na oplevering buitenproject

  Inclusief onderhoud
  na de oplevering

  Een tuinpad, stevige tuinschuttingen, een heerlijke zwemvijver, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Na oplevering van uw project zijn wij bovendien doorlopend inzetbaar voor het onderhoud daarvan. Hagen snoeien, gazons maaien, onkruid wieden, planten bemesten, uw terras reinigen van onkruid, mos en algen, … Zo geniet u het hele jaar door met volle teugen van uw tuin!

  Heeft u
  nog vragen?

  Laten we eens samenzitten
  voor uw totaalproject

  Bij Creemers Tuinaanleg staan we bekend om onze nauwkeurige werfopvolging: Wij vertrekken pas wanneer uw project tot in de kleinste details afgewerkt is. Bovendien hanteren we een persoonlijke aanpak, en geniet u tijdens het proces altijd één vast aanspreekpunt. Graag een keertje vrijblijvend de mogelijkheden voor uw tuin overlopen?

  Tuinaanleg, terras en klinkerwerken